The Puppet Company is een merk dat de afgelopen jaren is uitgeblonken in vernieuwing van haar collectie en komt heel regelmatig met een nieuwe serie. En die series zijn vrijwel altijd leuk en goed gemaakt. Onlangs kwam er een nieuwe reeks met poppenkastpoppen uit die veelbelovend is en die in de nabije toekomst verder uitgebreid zal worden in onze webshop. In dit filmpje wil ik je de eerste poppenkastpoppen uit deze reeks al laten zien:

Zoals gezegd is dit mijn laatste filmpje voor Handpop.nl. Aan het eind van deze maand draag ik het eigenaarschap en beheer van zowel handpop.nl als handpoppen.nl over aan Elke die het bedrijf helemaal fris en enthousiast gaat voortzetten.

Ik kijk terug op een hele leuke en mooie tijd bij handpop.nl en ben enorm trots op het bedrijf maar ben, na 15 jaar, ook toe aan een nieuwe uitdaging en een andere invulling van mijn tijd. Ik blijf  te volgen via Wonderbaarlijke Spiegels waarin ik me toe ga leggen op training, coaching en maatwerk rondom de handpop als hulpmiddel. JaNee zal daarbinnen een rol blijven houden en ook zij is te volgen via Wonderbaarlijke Spiegels of haar Instagramaccount JaNee babbelt..

Handpop.nl en Handpoppen.nl blijven de adressen waar je zijn moet wanneer je op zoek bent naar een handpop die bij jouw specifieke situatie past en die je moet blijven volgen wanneer je de nieuwste poppen wilt bekijken en op de hoogte gehouden wilt worden over de ontwikkelingen binnen de verschillende merken en de collecties die er zijn.

Ik wens je alle goeds 🙂

Helen