De eerste sneeuwvlokken zijn al gevallen, de thermometer daalt steeds vaker naar onder nul en de handschoenen zitten inmiddels standaard in mijn tas, net als de oorwarmers en de muts, die heb ik ook graag in de buurt. Voor het geval dat….

Bij mijn pop JaNee is dat niet anders, ook zij wil nu graag pantoffels aan, en haar Uggs, en haar muts. De pop meenemen in alle thema’s en jaargetijden geeft je de kans om via je pop ingangen te creëeren waar kinderen zich in zullen herkennen en waarmee vaardigheden als aankleden, kiezen, opruimen en hulp vragen heel spelenderwijze geoefend kunnen worden. JaNee heeft er al verschillende keren over geschreven en verteld in haar blog dus als je meer wilt weten, gebruik daar dan even de zoekfunctie.

We zijn het hele jaar door bezig met verkleden en krijgen daar vaak vragen over, daarom wil ik nu wat dieper in gaan op die kleding en je laten zien hoe ik de kleding kies en waar ik die vandaan haal. Want het meeste dat ik gebruik is helemaal niet speciaal voor de pop gemaakt…. Ik laat het je zien in het onderstaande filmpje: